Dialogu lokal
Autoriteti propozon disa ndryshime në ligjin për dëmshpërblimin e ish-të dënuarve politikë të regjimit komunist
Autoriteti propozon disa ndryshime në ligjin për dëmshpërblimin e ish-të dënuarve politikë të regjimit komunist - Ndryshimet prekin të internuarit...
Lexo me shume
Përkujtohet 30 gushti, Dita Ndërkombëtare e të Zhdukurve – Shenjëzohet: Vendvarrim i dyshuar tek vorret e Rrmajit në Shkodër
Shkodër, 30 Gusht 2023-Në kuadër të 30 gushtit, Ditës Ndërkombëtare të të Zhdukurve, Autoriteti organizoi takime dhe aktivitete në drejtim...
Lexo me shume
Pelegrinazh nderimi dhe Simpozium shkencor ndërkombëtar me rastin e 23 gushtit, Ditës Evropiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare, në ish kampin e internimit Tepelenë
Pelegrinazh nderimi dhe Simpozium me rastin e 23 gushtit, Ditës Evropiane e Përkujtimit të Viktimave të Regjimeve Totalitare, në ish...
Lexo me shume
AIDSSH nis hetimin administrativ për verifikimin e vendvarrimeve të fshehta dhe qartësimin e fatit të 44 të zhdukurve në burgun e Spaçit
Tiranë 02.06.2023-Autoriteti për Informim mbi Dokumente të ish-Sigurimit të Shtetit vendosi sot nisjen e procedurës së hetimit administrativ për verifikimin...
Lexo me shume
Njoftim për media
Tiranë, 01.06.2023 - Ndaj Autoritetit janë ngritur një padi administrative dhe një padi penale, nga përfaqësuesit ligjorë të shtetasit I.M....
Lexo me shume
Autoriteti në pelegrinazhin: Gjurmë qëndrese dhe solidariteti, në kujtim të 50-vjetorit të revoltës së Spaçit
Autoriteti në pelegrinazhin “Gjurmë qëndrese dhe solidariteti” në kujtim të 50-vjetorit të revoltës së Spaçit   Mirditë 21.05.2023- Me rastin...
Lexo me shume
Spaçi në arkiva- 50 vjet nga Revolta-, Autoriteti nxit akademikët për qasjen juridike në dokumente
“Spaçi në arkiva- 50 vjet nga Revolta”, Autoriteti nxit akademikët për qasjen juridike në dokumente Tiranë 4.5.2023 -Autoriteti për Informim...
Lexo me shume
Njoftim i rendesishem
    PER ÇDO RAST TE PERFSHIRJES OSE NXITJES APO KERKESES PER PERFSHIRJEN E PUNONJESVE TE AUTORITETIT PER INFORMIMIN MBI...
Lexo me shume
Romë 11-14 prill 2023, marrëveshje me Institutin e Historisë së Evropës Mesdhetare- Këshilli Kombëtar Italian i Hulumtimit, ISEM -CNR dhe takime të rëndësishme me fokus kujtesën
  Romë 11-14 prill 2023, marrëveshje me Institutin e Historisë së Evropës Mesdhetare- Këshilli Kombëtar Italian i Hulumtimit, (ISEM -CNR)...
Lexo me shume
Takim ekspertësh mbi elementët e punës së detyruar në minierën e Spaçit
Takim ekspertësh mbi elementët e punës së detyruar në minierën e Spaçit   Tiranë 07.04.2023 -Puna e papaguar e kundërshtarëve...
Lexo me shume
Autoriteti miraton Udhëzuesin për Rregullat dhe Procedurat e Verifikimit të Rrethanave dhe Fakteve mbi Dokumente të ish-Sigurimit të Shtetit.
Njoftim publik   Autoriteti miraton Udhëzuesin për Rregullat dhe Procedurat e Verifikimit të Rrethanave dhe Fakteve mbi Dokumente të ish-Sigurimit...
Lexo me shume
Kryetarja e Autoritetit, Dr. Gentiana Sula ligjëratë në Universitetin Europian të Tiranës.
Kryetarja e Autoritetit, Dr. Gentiana Sula ligjëratë në Universitetin Europian të Tiranës: -Qasja në dokumente sekrete, si mjet i pazëvendësueshëm...
Lexo me shume