“EKSPLORIMI DHE ZHVILLIMI I SEKTORIT TË NAFTËS NËN KONTROLLIN E SIGURIMIT TË SHTETIT”

Autoriteti për informim mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë
dhe Fakultetin e Gjeologjisë dhe Minierave
 Organizon:
Simpoziumin shkencor
 “Eksplorimi dhe Zhvillimi i Sektorit të Naftës
nën Kontrollin e Sigurimit të Shtetit” 

arkivi

Thirrje per prezantime

Konteksti historik dhe programi

Njoftim për media: Çelet fondi arkivor i degës së Sigurimit të Naftës, AIDSSH simpozium mbi heronjtë e shkencës gjeologjike, viktima të regjimit

Fjala e kryetares së AIDSSH-së,  Dr.Gentiana Sula 

Foto galeri nga aktiviteti