Ekspozita arkivore 2020

EKSPOZITA DOKUMENTARE VITI 2020

1. Ekspozita dokumentare në kuadër të Ditëve të Kujtesës 2020, “Çamëria në dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit”, ku janë ekspozuar 20 dosje, me 4139 fletë.

2. Ekspozita dokumentare “Emigracioni Politik”, ku janë ekspozuar 40 dosje, me 12671 fletë. Ekspozita u realizua në kuadër të konferencës shkencore me të njëjtin titull, organizuar nga AIDSSH dhe partnerët.

 3. Ekspozita dokumentare në kuadër të aktivitetit “95 vjet Martin Camaj - Vepra dhe Përndjekja”. Për organizimin me sukses të ekspozitave të mësipërme janë studiuar, identifikuar, përgatitur dokumentacioni arkivor sipas temave përkatëse, në bashkëpunim me DMSHEQ, dhe janë kryer të gjitha procedurat e tërheqjes nga arkivi, propozimet për deklasifikim dhe paraqitja e tyre në ekspozitë.