Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Nëse je 21-26 vjeç dhe ke përfunduar studimet e nivelit Bachelor, të ftojmë ti bashkohesh programit Kombëtar të Praktikave të Punës!

Nxitoni të aplikoni nga 1 Korrik deri më 31 Korrik 2022 në praktika.riniafemijet.gov.al

Praktikat e punës do të zhvillohen nga data 12 Shtator – 12 Dhjetor 2022.