Dialogu lokal
Tiranë më 23 nëntor Ligjëratë nga Dr. Gjon Boriçi - Tatimet, konfiskimet, internimet, rezistenca (1945-1949)
Në kuadër të projektit për Tiranën i cili ka në fokus hedhjen dritë mbi historinë gjysëmshekullore të Tiranës, kryeqytet në...
Lexo me shume
Diskutim mbi librin NJERIU PËRBALLË PËRBINDËSHIT, dosjet e pafundme të Musa Sinës- Dokumente dhe refleksione nga Jozef Radi
𝐃𝐈𝐒𝐊𝐔𝐓𝐈𝐌 𝐌𝐁𝐈 𝐋𝐈𝐁𝐑𝐈𝐍 “𝐍𝐉𝐄𝐑𝐈𝐔 𝐏𝐄̈𝐑𝐁𝐀𝐋𝐋𝐄̈ 𝐏𝐄̈𝐑𝐁𝐈𝐍𝐃𝐄̈𝐒𝐇𝐈𝐓”, 𝐃𝐎𝐒𝐉𝐄𝐓 𝐄 𝐏𝐀𝐅𝐔𝐍𝐃𝐌𝐄 𝐓𝐄̈ 𝐌𝐔𝐒𝐀 𝐒𝐈𝐍𝐄̈𝐒 –𝐃𝐎𝐊𝐔𝐌𝐄𝐍𝐓𝐄 𝐃𝐇𝐄 𝐑𝐄𝐅𝐋𝐄𝐊𝐒𝐈𝐎𝐍𝐄, 𝐍𝐆𝐀 𝐉𝐎𝐙𝐄𝐅 𝐑𝐀𝐃𝐈 Tiranë, 15...
Lexo me shume
Raportimi në Kuvend i veprimtarisë vjetore të AIDSSH-së për vitin 2021
Tiranë, 6 korrik 2022 - Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit raportoi sot në Komisionin për Çështjet...
Lexo me shume
Programi Kombëtar i Praktikave të Punës
Nëse je 21-26 vjeç dhe ke përfunduar studimet e nivelit Bachelor, të ftojmë ti bashkohesh programit Kombëtar të Praktikave të...
Lexo me shume
TAKIMI I PËRVITSHËM I RRJETIT EUROPIAN TË ARKIVAVE TË ISH-POLICIVE SEKRETE
2023-2024, Presidenca e Rrjetit i kalon Shqipërisë Më 28-30 qershor, Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit mori...
Lexo me shume
Fjala e znj. Elsa Hastad, Ambasadore e Suedisë në Tiranë, në ceremoninë e përurimit të ndërtesës së Autoritetit, 27 qershor 2022
E nderuar Gentiana Sula! I nderuar Simon, të cilin e kam takuar këtu për herë të parë! I dashur Zenel...
Lexo me shume
Përurohet ndërtesa e rikonstruktuar e Autoritetit, dokumentet e Sigurimit të Shtetit në një arkiv të integruar
Tiranë, 27 qershor 2022 – Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit dhe Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar...
Lexo me shume
Mbështetje për veprimtarinë e Autoritetit në zbardhjen e së shkuarës komuniste
Tiranë, 16 qershor 2022 - Ambasadori i Gjermanisë, z. Peter Zingraf, ambasadorja e Francës në Shqipëri, znj. Elisabeth Barsacq dhe...
Lexo me shume
Kuvendi i Shqipërisë, mori në shqyrtim në seancën plenare të 9 qershorit, 5 projektvendime për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Autoritetit për Informimin mbi Dokumentet e Ish-Sigurimit të Shtetit.
Kuvendi i Shqipërisë, mori në shqyrtim në seancën plenare të 9 qershorit, 5 projektvendime për zgjedhjen e anëtarëve të rinj...
Lexo me shume
Ekspozita "Udha e Kujtesës / Remembrance path"
Në kuadër të projektit “𝑃𝑟𝑜𝑓𝑖𝑙𝑒𝑡 𝑒 𝑠𝑒̈ 𝑠ℎ𝑘𝑢𝑎𝑟𝑒̈𝑠: 𝐿𝑢𝑓𝑡𝑎 𝑝𝑒̈𝑟 𝑙𝑖𝑟𝑖 𝑑ℎ𝑒 𝑑𝑒𝑚𝑜𝑘𝑟𝑎𝑐𝑖 𝑔𝑗𝑎𝑡𝑒̈ 𝑟𝑒𝑔𝑗𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝐻𝑜𝑥ℎ𝑒̈𝑠”, i realizuar nga...
Lexo me shume
Studentët e Drejtësisë njihen nga afër me veprimtarinë e Autoritetit
Studentët e Fakultetit të Drejtësisë,Universiteti i Tiranës,të shoqëruar nga znj Klesta Hysi, lektore pranë Departamentit të së Drejtës Publike dhe...
Lexo me shume
Prezantimi i botimeve dhe veprimtarisë së Autoritetit pranë Departamentit të Historisë në Universitetin e Tiranës
Kryetarja e Autoritetit Dr. Gentiana Sula, prezantoi pranë Departamentit të Historisë në Universitetin e Tiranës, me prani të Prof. Dr....
Lexo me shume