Zhvillohet Workshop online me titull “Përvoja në punën me sistemet e arkivave digjitale dhe proceset digjitalizuese” i AIDSSH me Arkivin e Institutit Kombëtar të Kujtesës në Poloni.

  • admin 

Zhvillohet Workshop online me titull “Përvoja në punën me sistemet e arkivave digjitale dhe proceset digjitalizuese” i AIDSSH me Arkivin e Institutit Kombëtar të Kujtesës në Poloni.
Topografia e dokumenteve, qarkullimi dhe përdorimi nëpërmjet sistemit, ruajtja, siguria e të dhënave, siguria e sistemit, digjitalizimi, përshkrimi i dokumenteve dhe çështjet e aksesit diskutohen sot me homologët polakë, në kuadër të ngritjes së infrastrukturës digjitale të AIDSSH dhe shërbimeve TIK në ndërtesën e re të institucionit.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *