Workshop online mbi benefitet e përdorimit të radarëve me penetrim të thellë për identifikimin dhe gjetjen e të zhdukurve, organizuar për AIDSSH nga Zyra Rajonale për Ballkanin Perëndimor të ICMP-së.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *