The 6th European Remembrance Symposium 6-8 June 2017

  • admin 

#ENSR ne nje simpozium mbi Dhunen ne Shekullin 20, reflektimi i saj ne historine europiane, dhe si perkujtohet, si dokumentohet dhe si edukojme mbi te.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *