Të rejat nga AIDSSh dhe projekti i ri i grave të përndjekura politikisht. Reportazh nga ISH Burgu i grave në Kosovë të Lushnjës.

Spiunet e sigurimit akoma ne administrate. Si do te zbulohen me ligjin e ri. Interviste per nga Kryetarja e “Autoritetit per Informimin e Dokumentave te ish-Sigurimit te Shtetit”

Per ta lexuar te plote intervisten “klikoni ketu”

Hapja e dosjeve. Interviste per emisionin 7pa5 ne Vizion Plus.

Per ta ndjekur te plote intervisten “klikoni ketu”