Si i kontrollonte sportistët Sigurimi i Shtetit?

  • admin 

Aktiviteti “Ditët e kujtesës” është mbyllur me ekspozim të dosjeve të sportistëve të përndjekur nga Sigurimi i Shtetit.

Në aktivitet u diskutua se si Sigurimi i Shtetit vëzhgonte sportistët e huaj dhe shqiptarë gjatë ndeshjeve të futbollit dhe aktiviteteve të tjera sportive, që zhvilloheshin brenda dhe jashtë vendit.

Kliko KËTU për artikullin e plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *