Rregullore e Grupit të Monitorimit dhe Udhëzues për sjelljen e burimeve njerëzore, zgjedhjet për kuvend, prill 2021
NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MES AIDSSH DHE SHOQATËS “TIRANA”
The speech of the Chairwoman of the Authority, Gentiana Sula, on the International Day of Peace, at the regional meeting: “Towards Positive Peace: Countering Hate Speech”.
Hyjnë në fuqi ndryshimet ligjore të AIDSSH
AIDSSH njoftim per mediat Martin Camaj, 28 gusht 2020
Profile njerëzore të mbijetesës e dinjitetit. Dokumentari “Persekutimi i “kulakëve” në diktaturë, Shaban Plaka”
Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, znj. Yuri Kim, vizitoi sot Autoritetin për Informimin për Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit.
Njoftim për masa për parandalim të përhapjes së COVID-19
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Universitetit Europian të Tiranës
Ambasadori i Izraelit viziton AIDSSH
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Qendrës Memo
Dialogu lokal për Përmetin
Vizitë e Ambasadorit Gjerman në Shqipëri
Ekspozita me profile të të zhdukurve në diktaturë “E shkuara e pakryer”
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Muzeut Historik Kombëtar
previous arrow
next arrow
Slider

PROJEKTE

EDHE MURET KANË VESHË

EDHE MURET KANË VESHË është platforma e rrëfimeve të mbledhura nga AIDSSH. Me historitë e mbledhura me kujdes dhe përgjegjësi, përmes zërave të padëgjuar, AIDSSH i jep një shans më shumë mbështetjes së kërkimit shkencor dhe edukimit qytetar, krahas qasjes së papenguar në dokumentet e Sigurimit të Shtetit në diktaturë.

PROFILET BIOGRAFIKE​

Ideja për ta nxjerrë në dritë atë që Sigurimi thurte ditën e natën, me plane sekrete dhe manovra të mirëmenduara, është e hershme.Po ashtu, dëshira dhe puna këmbëngulëse për ta materializuar me narrativën përkatëse, të plotë dhe profesionale, kërkimin shkencor në dosjet e Sigurimit të Shtetit. Gërshetimi i hulumtimit në dosjet e 

lexo më shumë

PROJEKTI I GODINËS SË RE​​

Ndërtesa ku Autoriteti do të zhvillojë veprimtaritë e tij iu dha që në fillim të punës nga Qeveria shqiptare, me VKM-në nr. 935, datë 28.12.2016 “Arkivi i Ri”, brenda territorit të pronës nr. 12, me emërtimin “Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes”, me vendndodhje lagjja nr. 10, Rruga e Dibrës, Tiranë dhe për një ndryshim në vendimin nr. 515, datë 18.07.2003, të 

lexo më shumë

GJURMUESI I VENDVARRIMEVE

partnerët