Profile njerëzore të mbijetesës e dinjitetit. Dokumentari “Persekutimi i “kulakëve” në diktaturë, Shaban Plaka”
Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, znj. Yuri Kim, vizitoi sot Autoritetin për Informimin për Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit.
Njoftim për masa për parandalim të përhapjes së COVID-19
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Universitetit Europian të Tiranës
Ambasadori i Izraelit viziton AIDSSH
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Qendrës Memo
Dialogu lokal për Përmetin
Vizitë e Ambasadorit Gjerman në Shqipëri
Ekspozita me profile të të zhdukurve në diktaturë “E shkuara e pakryer”
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Muzeut Historik Kombëtar
Reagim i Autoritetit për akuzat mbi situatën e arkivave të ish-Sigurimit të Shtetit sot
Vizitë e KAS në AIDSSH
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes AIDSSH dhe fondacionit kujto.al
Reagim publik i AIDSSH për interpretimet e rastit Sheshi në media
AIDSSH në Voskopojë, Korçë e Maliq
previous arrow
next arrow
Slider

projekte

EDHE MURET KANË VESHË

EDHE MURET KANË VESHË është platforma e rrëfimeve të mbledhura nga AIDSSH. Me historitë e mbledhura me kujdes dhe përgjegjësi, përmes zërave të padëgjuar, AIDSSH i jep një shans më shumë mbështetjes së kërkimit shkencor dhe edukimit qytetar, krahas qasjes së papenguar në dokumentet e Sigurimit të Shtetit në diktaturë.

PROFILET BIOGRAFIKE

Ideja për ta nxjerrë në dritë atë që Sigurimi thurte ditën e natën, me plane sekrete dhe manovra të mirëmenduara, është e hershme.Po ashtu, dëshira dhe puna këmbëngulëse për ta materializuar me narrativën përkatëse, të plotë dhe profesionale, kërkimin shkencor në dosjet e Sigurimit të Shtetit. Gërshetimi i hulumtimit në dosjet e

PROJEKTI I GODINËS SË RE

Ndërtesa ku Autoriteti do të zhvillojë veprimtaritë e tij iu dha që në fillim të punës nga Qeveria shqiptare, me VKM-në nr. 935, datë 28.12.2016 “Arkivi i Ri”, brenda territorit të pronës nr. 12, me emërtimin “Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes”, me vendndodhje lagjja nr. 10, Rruga e Dibrës, Tiranë dhe për një ndryshim në vendimin nr. 515, datë 18.07.2003, të 

GJURMUESI I VENDVARRIMEVE

partnerët
   
   
   
   


   
   
   
   


   
   
   
   
July

August 2020

September
MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Events for August

1

No Events
Events for August

2

No Events
Events for August

3

No Events
Events for August

4

No Events
Events for August

5

No Events
Events for August

6

No Events
Events for August

7

No Events
Events for August

8

No Events
Events for August

9

No Events
Events for August

10

No Events
Events for August

11

No Events
Events for August

12

No Events
Events for August

13

No Events
Events for August

14

No Events
Events for August

15

No Events
Events for August

16

No Events
Events for August

17

No Events
Events for August

18

No Events
Events for August

19

No Events
Events for August

20

No Events
Events for August

21

No Events
Events for August

22

No Events
Events for August

23

No Events
Events for August

24

No Events
Events for August

25

No Events
Events for August

26

No Events
Events for August

27

No Events
Events for August

28

No Events
Events for August

29

No Events
Events for August

30

No Events
Events for August

31

No Events