NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MES AIDSSH DHE SHOQATËS “TIRANA”
The speech of the Chairwoman of the Authority, Gentiana Sula, on the International Day of Peace, at the regional meeting: “Towards Positive Peace: Countering Hate Speech”.
Hyjnë në fuqi ndryshimet ligjore të AIDSSH
AIDSSH njoftim per mediat Martin Camaj, 28 gusht 2020
Profile njerëzore të mbijetesës e dinjitetit. Dokumentari “Persekutimi i “kulakëve” në diktaturë, Shaban Plaka”
Ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, znj. Yuri Kim, vizitoi sot Autoritetin për Informimin për Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit.
Njoftim për masa për parandalim të përhapjes së COVID-19
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Universitetit Europian të Tiranës
Ambasadori i Izraelit viziton AIDSSH
Nënshkruhet Marrëveshja e Bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Qendrës Memo
Dialogu lokal për Përmetin
Vizitë e Ambasadorit Gjerman në Shqipëri
Ekspozita me profile të të zhdukurve në diktaturë “E shkuara e pakryer”
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes AIDSSH dhe Muzeut Historik Kombëtar
Reagim i Autoritetit për akuzat mbi situatën e arkivave të ish-Sigurimit të Shtetit sot
previous arrow
next arrow
Slider

projekte

EDHE MURET KANË VESHË

EDHE MURET KANË VESHË është platforma e rrëfimeve të mbledhura nga AIDSSH. Me historitë e mbledhura me kujdes dhe përgjegjësi, përmes zërave të padëgjuar, AIDSSH i jep një shans më shumë mbështetjes së kërkimit shkencor dhe edukimit qytetar, krahas qasjes së papenguar në dokumentet e Sigurimit të Shtetit në diktaturë.

PROFILET BIOGRAFIKE

Ideja për ta nxjerrë në dritë atë që Sigurimi thurte ditën e natën, me plane sekrete dhe manovra të mirëmenduara, është e hershme.Po ashtu, dëshira dhe puna këmbëngulëse për ta materializuar me narrativën përkatëse, të plotë dhe profesionale, kërkimin shkencor në dosjet e Sigurimit të Shtetit. Gërshetimi i hulumtimit në dosjet e

PROJEKTI I GODINËS SË RE

Ndërtesa ku Autoriteti do të zhvillojë veprimtaritë e tij iu dha që në fillim të punës nga Qeveria shqiptare, me VKM-në nr. 935, datë 28.12.2016 “Arkivi i Ri”, brenda territorit të pronës nr. 12, me emërtimin “Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes”, me vendndodhje lagjja nr. 10, Rruga e Dibrës, Tiranë dhe për një ndryshim në vendimin nr. 515, datë 18.07.2003, të 

GJURMUESI I VENDVARRIMEVE

partnerët
   
   
   
   


   
   
   
   


   
   
   
   
October

November 2020

December
MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Events for November

1

No Events
Events for November

2

No Events
Events for November

3

No Events
Events for November

4

No Events
Events for November

5

No Events
Events for November

6

No Events
Events for November

7

No Events
Events for November

8

No Events
Events for November

9

No Events
Events for November

10

No Events
Events for November

11

No Events
Events for November

12

No Events
Events for November

13

No Events
Events for November

14

No Events
Events for November

15

No Events
Events for November

16

No Events
Events for November

17

No Events
Events for November

18

No Events
Events for November

19

No Events
Events for November

20

No Events
Events for November

21

No Events
Events for November

22

No Events
Events for November

23

No Events
Events for November

24

No Events
Events for November

25

No Events
Events for November

26

No Events
Events for November

27

No Events
Events for November

28

No Events
Events for November

29

No Events
Events for November

30

No Events