Njoftim per shtyp, 15 dhjetor ora 11:30 : Kick off Meeting- REMEMBERANCE TO HEAL AND PREVENT

Tiranë, 15 dhjetor 2017 

Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës Italiane në Tiranë dhe PNUD për Shqipërinë prezantojnë programin “Kujtesa për të shëruar dhe parandaluar”, në sallën “Konstandin Shpataraku” të Muzeut Historik Kombëtar, në datën 15.12.2017, ora 11.30.

Takimi është i hapur për median.

Ju lutem gjeni bashkelidhur njoftimin per shtyp te Autoritetit mbi Informimin mbi Dokumentat e Ish Sigurimit te Shtetit.

Njoftimi per shtyp

Fjala e Kryetares së AIDSSH

Prezantimi Z. Gjon Radovani

Fjala e Znj. Alketa