Në Gjurmët E Musine Kokalarit

  • admin 

#AIDSSH dhe #OSBE, koordinojnë punën për zbatimin e fazës së parë të projektit “Dialog kombëtar mbi të shkuarën komuniste” që shënjestron ngritje të kapaciteteve të punës së #AIDSSH. Zgjodhëm të ndiqnim gjurmët e Musine Kokalarit, në Rrëshen, për ti dhënë kontekst bisedës sonë. Një përshtypje e udhëtimit në kohë dhe hapësirë e gjeni përmes këtyre fotove. Për projektin do informojmë sapo të firmosim marrëveshjen mes partnerësh.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *