Kronika e VoA per viziten e stafit te AIDSSh ne Shkoder

Kronika e VoA per viziten e stafit te #AIDSSh sot ne Shkoder, ku takuam qytetaret shkodrane perfaqsues te nderuar te familjeve te persektuara nga regjimi komunist, si dhe studente. Po ashtu nga Shkodra ndame lajmin se qe dje ka filluar verifikimi i lidhjeve me Sigurimin i te gjithe personelit te sherbimit diplomatik. Ne kete menyre i sherbejme transparences dhe kryejme nje detyrim ligjor dhe moral ndaj gjithe shoqerise, sidomos viktimave te diktatures.

Kronika e VoA