ICMP-AIDSSH, takim njohës dhe prezantues me shoqatat përfituese të granteve

  • admin 

Zyra e Ballkanit Perëndimor të ICMP (Projekti në Shqiperi) me pjesëmarrjen e Zyrës Qendrore të ICMP në Hagë, Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit dhe përfaqesues të Bashkimit Europian në Shqipëri organizoi online takimin njohës dhe prezantues të përfituesve të granteve nga projekti i përbashkët ICMP-AIDSSH, “Rritja e ndërgjegjësimit të publikut për drejtësinë tranzicionale dhe të pajtimit: të zhdukurit në komunizëm”, 2020-2021.

Z. Simon Mirakaj, Anëtar, mbajti fjalën e hapjes për AIDSSH. Shoqatat pritet të ofrojnë kontribut konkret në çështjen e të zhdukurve, sa i takon aspektit ligjor, shoqëror, përkujtimor dhe marrëdhënies me familjet e të zhdukurve.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *