“Fytyra e armikut të popullit”, konferencë shkencore për regjimin totalitar

“Fytyra e Armikut të Popullit” është konferenca shkencore ndërkombëtare që do të mbahet në maj nga Autoriteti për Informim mbi dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit dhe që do të bëjë bashkë për të folur për regjimin diktatorial, studiues vendas dhe të huaj.

Kliko KËTU për artikullin e plotë.