Faqja Kryesore Prove

Dialogu për Tiranën
Nderimi i At Josif Papamihalit në 5 vjetorin e lumturimit të 38 martirëve
𝐒𝐢𝐦𝐩𝐨𝐳𝐢𝐮𝐦𝐢 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐢 𝐊𝐮𝐣𝐭𝐞𝐬𝐞̈𝐬
Vizitë pune në institucionin homolog polak, Instituti i Kujtesës Kombëtare, IPN
DIALOGU PËR TIRANËN – 12 NËNTOR
Dialogu për Tiranën
𝐏𝐫𝐞𝐳𝐚𝐧𝐭𝐨𝐡𝐞𝐭 𝐛𝐨𝐭𝐢𝐦𝐢 𝐢 𝐀𝐈𝐃𝐒𝐒𝐇 “𝐄 𝐯𝐞̈𝐫𝐭𝐞𝐭𝐚 𝐞 𝐢𝐧𝐱𝐡𝐢𝐧𝐢𝐞𝐫𝐞̈𝐯𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐤𝐞̈𝐧𝐞𝐭𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐌𝐚𝐥𝐢𝐪𝐢𝐭” 𝐓𝐞̈ 𝐩𝐚𝐠𝐣𝐞𝐭𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐌𝐚𝐥𝐢𝐪𝐢𝐭
𝐓𝐞̈ 𝐩𝐚𝐠𝐣𝐞𝐭𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐓𝐞𝐩𝐞𝐥𝐞𝐧𝐞̈𝐬 𝐝𝐡𝐞 𝐆𝐣𝐢𝐫𝐨𝐤𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞̈𝐬
𝐓𝐞̈ 𝐩𝐚𝐠𝐣𝐞𝐭𝐮𝐫𝐢𝐭 𝐞 𝐳𝐨𝐧𝐞̈𝐬 𝐬𝐞̈ 𝐛𝐫𝐞𝐠𝐮𝐭 𝐝𝐡𝐞 𝐚𝐬𝐚𝐣 𝐤𝐮𝐟𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞̈ 𝐣𝐮𝐠 𝐭𝐞̈ 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐢𝐭
Prezantohen botimet mbi mendimin politik të së majtës së përndjekur, Në proces puna për të djathtën.
Prioritet të pagjeturve të komunizmit dhe ish-të përndjekurve politikë
Të pagjeturit në Shkodër dhe Malësi të Madhe
NËNSHKRUHET MARRËVESHJA E BASHKËPUNIMIT MES AIDSSH DHE AKADEMISË SË STUDIMEVE ALBANOLOGJIKE
Vizitë e përfaqësisë së Federatës Panshqiptare “Vatra” në AIDSSH
Zhvillohet Workshop online me titull “Përvoja në punën me sistemet e arkivave digjitale dhe proceset digjitalizuese” i AIDSSH me Arkivin e Institutit Kombëtar të Kujtesës në Poloni.
previous arrow
next arrow
Slider

projekte

GJURMUESI I VENDVARRIMEVE

partnerët