Prezantohet platforma interaktive dhe botimi mbi dosjet e Sigurimit të Shtetit Mbi rolin e shkencës në zhvillimin e shoqërisë gjatë viteve të para të vendosjes së regjimit komunist (1945-1954)

Date

Mar 07 2019
Expired!

Time

All Day

More Info

Read More
REGISTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *