Përkujtimi i masakrës së 26 shkurtit 1951…

Aktiviteti u organizua më 26 shkurt, në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës. Autoriteti dhe familjarët e viktimave finalizuan një angazhim të përbashkët, të nisur muaj më parë, për emërtimin “26 shkurti” të rrugës që të çon në vendekzekutimin e të martirizuarve.

Date

Feb 26 2019
Expired!

Time

All Day

More Info

...
...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *