Pushkatimi i dy poetëve të rinj të Bërzeshtës të Librazhdit, Genc Leka dhe Vilson Blloshmi 17 korrik 1977

17/07/2018 All day
Autoriteti i Dosjeve, Tiranë
Address: Shëtitore Parku i Madh, Tiranë, Albania

Pushkatimi i dy poetëve të rinj të Bërzeshtës të Librazhdit, Genc Leka dhe Vilson Blloshmi, me pretekstin e disa poezive lirike, që u quajtën reaksionare nga regjimi diktatorial komunist. Poetët u damkosën si armiq dhe u pushkatuan, duke ua fshehur edhe varret.