15 mars 1991 Marrëdhëniet diplomatike midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës u rivendosën më 15 mars 1991

15/03/2018 All day
Autoriteti i Dosjeve, Tiranë
Address: Shëtitore Parku i Madh, Tiranë, Albania

Marrëdhëniet diplomatike midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës u rivendosën më 15 mars 1991, pas një ndërprerjeje prej gjysëm shekulli (1946).