Dialogu për Tiranën

  • admin 

Autoriteti dhe partnerët vijojnë takimet e punës për përgatitjen e 𝐃𝐢𝐚𝐥𝐨𝐠𝐮𝐭 𝐭𝐞̈ 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧𝐞̈𝐬, me ekspozitë dokumentare, mbledhje të dëshmive gojore, studim në dosje të Sigurimit të Shtetit, botime, faqe interaktive…
Me mbështetjen e gjerë të komunitetit dhe të Bashkisë Tiranë, po punohet për aktivitetin lançues të datës 18 nëntor, ora 11:00.
Autoriteti dhe partnerët, Shoqata Tirana me mbështetjen e Bashkisë, Instituti i Historisë në ASA, Universiteti Europian i Tiranës e të tjerët në këtë projekt, mirëpresin ide, sugjerime dhe mbështetje për ndriçimin e gjysmëshekulli histori të Tiranës, ku u luajtën fatet e familjeve autoktone dhe të të gjithë vendit.
-> 𝐒𝐟𝐢𝐝𝐚 𝐞̈𝐬𝐡𝐭𝐞̈ 𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐞̈𝐯𝐞….

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *