Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit te Shtetit zhvilloi sot workshopin e parë online mbi menaxhimin e të dhënave mbi të zhdukurit, në bashkëpunim me Zyrën Rajonale për Ballkanin Perëndimor të ICMP-së.

  • admin 

Adnan Rizvic, drejtor i menaxhimit të sistemit të të dhënave të ICMP dhe drejtues të ICMP-së ndanë përvojën mbi 20-vjeçare të punës me të zhdukurit në 50 vende të botës, organizimin e sistemit, centralizimin e të dhënave dhe proceset komplekse deri në identifikimin e të gjeturve dhe mbetjeve njerëzore.

previous arrow
next arrow
Slider

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *