Ambasadori i Izraelit viziton AIDSSH

Ambasadori i Izraelit në Shqipëri, z. Noah Gal Gendler, zhvilloi një vizitë në mjediset e Autoritetit, ku u njoh me punën dhe projektet e institucionit, po ashtu rolin e AIDSSH-së për drejtësinë tranzicionale në vend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *