The 6th European Remembrance Symposium 6-8 June 2017

#ENSR ne nje simpozium mbi Dhunen ne Shekullin 20, reflektimi i saj ne historine europiane, dhe si perkujtohet, si dokumentohet dhe si edukojme mbi te.