Njoftim, Dita Nderkombetare e te Zhdukurve

Me rastin e përkujtimit të Ditës Ndërkombëtare të të Zhdukurve, Autoriteti për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të RPSSH, në bashkëpunim me Bashkinë Tepelenë, Institutin e Studimeve të Krimeve të Komunizmit dhe Institutin për Integrimin e ish të Përndjekurve Politikë, ditën e mërkurë, datë 30 gusht, stafi i AIDSSH do te marre pjese ne aktivitetin që do të zhvillohet pranë Kampit të Tepelenës.