Reagim I Autoritetit Të Dosjeve Për Vendimin E Gjyqit Me Z. Bujar Sheshi
Instalacioni “Edhe Muret Kanë Veshë” Mbi Krimet E Diktaturës Komuniste Në Shqipëri
Përkujtimi I Masakrës Së 26 Shkurtit 1951
Sigurimi dhe Sporti
Diskutime Me Grupet E Interesit Mbi Programin Buxhetor Afatmesëm 2020-2022 Të AIDSSH
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
December

January 2022

February
MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Events for January

1st

No Events
Events for January

2nd

No Events
Events for January

3rd

No Events
Events for January

4th

No Events
Events for January

5th

No Events
Events for January

6th

No Events
Events for January

7th

No Events
Events for January

8th

No Events
Events for January

9th

No Events
Events for January

10th

No Events
Events for January

11th

No Events
Events for January

12th

No Events
Events for January

13th

No Events
Events for January

14th

No Events
Events for January

15th

No Events
Events for January

16th

No Events
Events for January

17th

No Events
Events for January

18th

No Events
Events for January

19th

No Events
Events for January

20th

No Events
Events for January

21st

No Events
Events for January

22nd

No Events
Events for January

23rd

No Events
Events for January

24th

No Events
Events for January

25th

No Events
Events for January

26th

No Events
Events for January

27th

No Events
Events for January

28th

No Events
Events for January

29th

No Events
Events for January

30th

No Events
Events for January

31st

No Events